τρόποι πληρωμής

Πληρωμή
στο κατάστημα

Κατά την παραλαβή των προϊόντων με μετρητά, κάρτα χρεωστική ή πιστωτική.
Για φυσικές αγορές, με χρήση πιστωτικής κάρτας, αξίας άνω των 40€ υπάρχει η δυνατότητα 2 άτοκων δόσεων, για αγορές αξίας άνω των 80€ υπάρχει η δυνατότητα έως και 4 άτοκων δόσεων, για αγορές αξίας άνω των 100€ υπάρχει η δυνατότητα έως και 4 άτοκων δόσεων, για αγορές αξίας άνω των 150€ υπάρχει η δυνατότητα έως και 6 άτοκων δόσεων και τέλος για αγορές αξίας άνω των 1000€ υπάρχει η δυνατότητα έως και 24άτοκων δόσεων.
(Δυνατότητα Επιστροφής Χρημάτων άμεσα για επιστροφές που θα γίνουν εντός 20 ημερολογιακών ημερών).

Πληρωμή με Χρεωστική ή
Πιστωτική Κάρτα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA, Mastercard, American Express και Diners. Με την πιστωτική σου κάρτα μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου από 2 έως και 24 δόσεις. Για την τηλεφωνική σου παραγγελία, ζήτησε μας να πληρώσεις με κάρτα μέσω ηλεκτρονικού συνδέσμου που θα σου σταλεί στο email σου.

Πληρωμή με
Τραπεζική κατάθεση

Εξόφλησε την παραγγελία σoυ με τραπεζική κατάθεση απευθείας μέσα από το site μας για τη άμεση ταυτοποίηση της συναλλαγής σου!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  • Να επιλέξεις μέθοδο πληρωμής: Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Την τράπεζα της προτίμησής σου & να κάνεις login στο ebanking σου

 

Στη συνέχεια όλα τα πεδία είναι έτοιμα προ συμπληρωμένα και το μόνο που απομένει είναι η επιβεβαίωση πληρωμής σου, όπως ακριβώς γινεται η online Πληρωμή λογαριασμών.

Για την τηλεφωνική παραγγελία σου ζήτησε μας να σου στείλουμε αίτημα τραπεζικής πληρωμής στο email σου, ακολουθώντας τα ίδια βήματα με Online.

Ακόμα, μπορείς πάντα να εξοφλήσεις την παραγγελία σου σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

GR38 0172 2130 0052 1310 3103 420

GR71 0260 0600 0000 1020 1106 301

GR49 0110 2210 0000 2216 2720 613

*Μόλις πραγματοποιήσεις την κατάθεση σου στείλε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο sales@dt-pcexperts.eu, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση της.

Αποστολή & Παράδοση προϊόντων

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 99€

Τρόποι αποστολής Κόστος Μέγιστη χρέωση
ΕΛΤΑ 3 3,50€ 6,80€

(για αποστολές σε νησιά)

ACS 3,50€ 6,80€

(για αποστολές σε νησιά)

Speedex 3,50€ 6,80€

(για αποστολές σε νησιά)

Γενική Ταχυδρομική 3,50€ 6,80€

(για αποστολές σε νησιά)

Παράδοση κατ' οίκον,

(Μόνο για περιοχές της Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτου ποσού)

Δωρεάν Δωρεάν

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εντός Ελλάδος είναι συνήθως 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ειδική χρονική ζώνη παράδοσης! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώνουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email) για την πορεία της.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα.
Ενημερωθείτε προηγούμενα από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?

Μπορείς εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας που σου έχουμε στείλει να παρακολουθήσεις την παραγγελία σου! Βρες την παραγγελία σου τώρα εδώ!