Ποιοι είμαστε

Η DT-PC EXPERTS. δίνει λύσεις από το 2007 και έχει αντιμετωπίσει με επάρκεια πολλά προβλήματα με σεβασμό στην επένδυση και στον στόχο του πελάτη.
Καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας τόσο σε επίπεδο υποστήριξης όσο και σε προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης που επιθυμείτε.
Εάν για εσάς η υποστήριξη παίζει καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία της επιχείρησής σας και πραγματικά έχετε πρόβλημα με την λύση που μόλις εγκαταστήσατε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών σε κάθε μηχανογραφική εγκατάσταση, είτε αφορά ένα απλό τοπικό δίκτυο ή ένα πολυσύνθετο σε όλη την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μητροπολιτικό δίκτυο
Οι λύσεις μας καθορίζονται από την νέα τεχνολογία, την πραγματική ανάγκη της επιχείρησης και από τον προβλεπόμενο προϋπολογισμό της. Οι λύσεις μας διαρκούν περισσότερο, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο στην επιχείρησή σας, γιατί η προληπτική συντήρησή μας δεν παύει να είναι ουσιαστική σε όλη την διάρκεια της ζωής της.
Στον δικτυακό μας τόπο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, και είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλύσουμε και να υλοποιήσουμε την δική σας επιχειρηματική ανάγκη.

ΓΝΩΣΗ

Συνέχεια προσπαθούμε να αυξήσουμε το επίπεδο των γνώσεων μας και να διατηρήσουμε σε υψηλό βαθμό την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.
Τέλος πιστεύουμε ότι αυτό που έχει κάνει την DT-PC EXPERTS S.M.P.C. να κατέχει μια αξιόλογη θέση στο χώρο της πληροφορικής είναι οι Αξιόπιστες και Ολοκληρωμένες Λύσεις που παρέχει πριν και μετά την πώληση.

Επιθυμούμε να έχουμε μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας
και για αυτό το λόγο προσπαθούμε να βρούμε πάντα τη λύση που θα ικανοποιήσει τον καθένα ξεχωριστά.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

 

Asking the client to pay no attention Lorem Ipsum isn’t hard as it doesn’t make sense in the first place, that will limit any initial interest soon enough. Try telling a client to ignore draft copy however, and you’re up to something you can’t win. Whenever draft copy comes up in a meeting confused questions about it ensue.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα προϊόντα μας σε συνεργασία με την αξιοπιστία που εμπνέει η πολυετής τεχνογνωσία μας, κάνει τους πελάτες να μας εμπιστεύονται εδώ και 20 χρόνια.